Gerd Callesen, Hanne Caspersen og Knud Knudsen (red.), Fremad og aldrig glemme. Ti års forskning i arbejderbevægelsens historie - status og perspektiver, København: SFAH skriftserie nr 11, 1981, 328 s., 149,00 kr. - Tetzschner, Helge (Politica, 1982)
-