Jens Brøsted, Oprindelige folks ejendomsret efter Felix Cohens beskrivelse, København: Institut for Eskimologi, 1980, 47 s., 25,00 kr. i Danmark, 21,00 kr. i Grønland. - Johansen, Ove (Politica, 1982)
-