Udviklingslinier i dansk arbejdsløshedsforskning 1970-81, Udvalget vedrørende arbejdsløshedsforskning, Statens samfundsvidenskabelige Forskningsråd, København 1981. Udarbejdet af cand.samf. John Thøgersen, - Borchorst, Anette (Politica, 1982)
-