Samtidig sagsbehandling, Klager og Offentlighed, Rapporter fra Miljøministeriets tværgående lovgennemgang. København: Miljøministeriet 1981. Henholdsvis 155 s., 1175., 238 s. Kan rekvireres fra Miljøministeriet. - Margrethe Basse, Ellen (Politica, 1981)
-