Frands Mortensen, Jørgen Poulsen og Preben Sepstrup (red.), Underholdning i TV, Dansk massekommunikationsforskning l (1981). John Fiske og John Hartley, Fjernsynets sprog (1981) - Siune, Karen (Politica, 1981)
-