Johannes Andersen m.fl., Grænser for deltagelse - om politisk indflydelse og medbestemmelse, Institut for sociale forhold, administration og politiske institutioner, Ålborg: Aalborg Universitetsforlag, 1980, 166 s., 75,00 kr. - Frederiksen, John (Politica, 1981)
-