Allan Christensen og Henrik Nielsen, Turkana kalder - svarer Hellebæk-Ålsgårde, Rapport om en lokalsamfundskampagne udført af hjemvendte u-lands arbejdere, lborg: Ålborg Universitetsforlag, 1980, 250 s., 59,00 kr. - Holm, Hans-Henrik (Politica, 1981)
-