Povl Markussen, Velstandssamfundet - øget lighed eller fortsat klasseskel, Sociologiske grundproblemer 4. København: Samfundsfagsnyt, 1979, 265 sider, 46,50 kr. (særpris for studerende og lærere: 33,00 kr.) - Johansen, Ove (Politica, 1981)
-