Jørgen Grønnegaard Christensen, Centraladministrationen: organisation og politisk placering, København: Samfundsvidenskabeligt Forlag, 1980. 389 sider, 120 kr. - Henrik H. Østergaard, Hans (Politica, 1981)
-