Boganmeldelse: Ole Jess Olsen, Industripolitik i Danmark, Norge og Sverige. København: Paludan, 1980. Kai Vangskjær, Oplæg om industriudvikling og industripolitik - analyse og perspektiver. København: Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, 1980. - Christensen, Jan Top; Sidenius, Niels Chr. (Politica, 1981)
-