Lars Alfvegren, Arne Ejbye-Ernst, Gerhardt Eriksen og Knud Aage Frøbert (red), Verdenspolitik-Journalistik, Festskrift til Erik Reske-Nielsen, Viby J. : Centrum, 191 s., 149,00 kr. - Seidenfaden, Tøger; Matthiessen, Michael (Politica, 1980)
-