Magnus Haavelsrud (red.), Indoktrinering eller politisering? Form og indhold i ungdomsskolens undervisning i samfunnskunnskap, Oslo: Universitetsforlaget, 1979. 279 s., 59,50 Nkr. - Foverskov, Peter (Politica, 1980)
-