Jens Bonke, Michael Kvetny og Hans Skifter Andersen, Boligpolitikken, krisen og de materielle levevilkår,Socialistiske Økonomers småskrifter nr. 5, København: Dansk Universitets Presse, 1979, 80 s. 29,50 kr. - Redaktionen, - (Politica, 1980)
-