Peter Dencik og Per Kongshøj Madsen, Krise og Krisepolitik, København: Samfundsfagsnyt, 1978. 118 s. Beskæftigelsesforslag - en rapport om bekæmpelse af arbejdsløsheden under krisen Socialistiske økonomers småskrifter nr. 4. - P. Kristensen, Ole (Politica, 1979)
-