Inge Mærkedahl, Uddannelsesmønstre og erhvervsstruktur i Danmark. En historisk og geografisk analyse af ungdomsuddannelserne 1945-1975, Socialforskningsinstituttets studier 37, København: Teknisk Forlag (i komm.), 1978. 156 s., kr. 23,00. - Elklit, Jørgen (Politica, 1979)
-