Anmeldelse af Ministre og embedsmænd. Pligter og ansvar - Christensen, Jørgen Grønnegård (Politica, 2022)
Jens Peter Christensen: Ministre og embedsmænd. Pligter og ansvar. København: DJØF Forlag, 2022.