Anmeldelse af En plads i verden. Det moderne medborgerskab - Jørgensen, Simon Laumann (Politica, 2016)
Per Mouritsen. En plads i verden. Det moderne medborgerskab, Gyldendal, 2015 (anmeldt af Simon Laumann Jørgensen)