Anmeldelse af Teorier om dansk udenrigspolitik efter den kolde krigs afslutning - Pedersen, Rasmus Brun (Politica, 2018)
Henrik Larsen, Teorier om dansk udenrigspolitik efter den kolde krigs afslutning, Hans Reitzels Forlag, 2017 (anmeldt af Rasmus Brun Pedersen)