Anmeldelse af Livet i Magtens Rugekasse. Fortalt gennem fem generationer - Christensen, Jens Peter (Politica, 2020)
Poul Erik Mouritzen (red.), Livet i Magtens Rugekasse. Fortalt gennem fem generationer. Aarhus: Politica, 2020, 220 sider, 199 kr. (anmeldt af Jens Peter Christensen)