Anmeldelse af Demokratiets krise og de nye autokratier - Svensson, Palle (Politica, 2020)
Peter Seeberg og Mikkel Thorup (red.), Demokratiets krise og de nye autokratier. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2020, 368 sider, 299,95 kr. (anmeldt af Palle Svensson)