Anmeldelse af Fornyelse eller kollaps? En kritik og gentænkning af offentlig styring - Hansen, Hanne Foss (Politica, 2020)
Finn Østrup, Jørgen Jørgensen og Jesper Zwisler: Fornyelse eller kollaps? En kritik og gentænkning af offentlig styring. Frederiksberg: Samfundslitteratur (2020), 398 sider, 398 kr. (anmeldt af Hanne Foss Hansen)