Anmeldelse af Når embedsmænd lovgiver - Jensen, Henrik (Politica, 2020)
Jørgen Grønnegård Christensen, Jørgen Albæk Jensen, Peter Bjerre Mortensen og Helene Helboe Pedersen: Når embedsmænd lovgiver. København: DJØF Forlag, 2020, 239 sider, 285 kr. (anmeldt af Henrik Jensen)