Anmeldelse af Medejer – kunsten at overhale konkurrenter gennem demokratisk ejerskab - Winther, Gorm (Politica, 2020)
Andreas Pinstrup Jørgensen, Medejer – kunsten at overhale konkurrenter gennem demokratisk ejerskab. København: Gyldendal, 2020 (anmeldt af Gorm Winther)