Anmeldelse af Efterkrigstidens økonomiske og sociale reformer - Christensen, Jens Peter (Politica, 2021)
Ejvind Damsgård Hansen under medvirken af Lars Lund, Efterkrigstidens økonomiske og sociale reformer. Viggo Kampmann – Idémand og igangsætter. DJØF Forlag, 2021, 165 sider, 250 kr. (anmeldt af Jens Peter Christensen)