Anmeldelse af Livet i Magtens Rugekasse. Fortalt gennem fem generationer - Vedung, Evert (Politica, 2021)
Poul Erik Mouritzen (red.), Livet i Magtens Rugekasse. Fortalt gennem fem generationer. Aarhus: Politica, 2020, 220 sider, 199 kr.