Bertolt Brecht. Ideologikritiker og proletarisk praktikant. - Bondebjerg, Ib (Poetik, 1975)
Om litteraturteori og -praksis hos Brecht og ansatserne til en proletarisk kulturteori i Sovjetunionen og Tyskland i mellemkrigstiden.