Lenin om Tolstoj - Lenin, Vladimir (Poetik, 1974)
Lev Tolstoj som den russiske revolutions spejl L.N. Tolstoj L.N. Tolstoj og den moderne arbejderbevægelse Tolstoj og den proletariske kamp L.N. Tolstoj og hans epoke