Når burkaen bliver politisk - Papsø Weber, Christina (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2018)
Artiklen præsenterer værker fra den helt unge aktivistiske samtidskunstscene og diskuterer, hvordan kunsten er med til at sætte fokus på ligestillingsspørgsmål i Afghanistan.