Den svarte «barnepiken» og rasismens melankoli: Den svarte «barnepiken» og rasismens melankoli - Birkeli, Helene Engnes (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2021)
Den svarte «barnepiken» og rasismens melankoli