En genremontage, en skov af arme, en flod af blæk, et udslag af KUV-projektet Bog, værk og materialitet og et anslag til en tekst om andre narrative slægtskaber - Jespersen, Christina Marie (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2020)
Bog, værk og materialitet er et igangværende kunstnerisk udviklingsprojekt, i hvilket alle bogens enkeltdele betragtes som udsagn og betydningsbærende.