Make the invisible visible. Formidling af immateriel kulturarv i en museumskontekst - Moring, Camilla; Jochumsen, Henrik (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2020)
Hvordan formidler man den immaterielle kulturarv i en museumskontekst? I denne artikel præsenteres erfaringer fra et undervisningsforløb på Københavns Universitet, hvor en konkret museumsgenstand danner afsæt for at lære studerende at designe nye formidlingsløsninger.