Efterkrigstidsudstillinger i affekt. Mennesket-udstillingerne og The Family of Man - Kaaring, Liza (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2019)
Efterkrigstidsudstillinger i affekt. Mennesket-udstillingerne og The Family of Man