Anamnese-Silannit —quotidian observations - Hardenberg, Julie Edel (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2020)
De følgende tekster er bidrag fra forskellige mennesker i forbindelse med projektet Anamnese-Silannit, som endnu ikke er afsluttet. Fotos: Julie Edel Hardenberg