Livets rytme, kapitalens rytme. Noter om abstraktion, inflation og akkumuleret sammenbrud i og omkring Hans Richters Inflation - Dias, Tobias (Periskop – Forum for kunsthistorisk debat, 2019)
Livets rytme, kapitalens rytme. Noter om abstraktion, inflation og akkumuleret sammenbrud i og omkring Hans Richters Inflation