Kolofon Dansk teaters 300 år jubilæum - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Janicke Branth, Alette Scavenius, Karen Vedel Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigrved, Solveig Gade, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Layout: Ivan Micic Omslag tegnet af: Per Marquard Otzen ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Dette nummer udgives i samarbejde med Dansk Teater 300 Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk