ET LIV FORBI: Frans Winther 1947 – 2025 - Winkelhorn, Kathrine; Schmidt, Cecilie Ullerup; Skeel, Ulrik; Barba, Eugenio (Peripeti, 2026)
Vi har samlet en lille mosaik af afskedshilsner til Frans, der stedes til hvile på Odin Teatrets eget gravsted i Holstebro. Denne flerstemmige form understreger den gruppekultur og kollektive teaterform, som Frans var en del af i over 30 år, og som fortsætter i det hinsides.