AMDUAT. En Iltmaskine: Anatomien på en Hotel Pro Forma-produktion - Winkelhorn, Kathrine (Peripeti, 2026)
Winkelhorn beskriver HPF’s arbejde med trilogien om underverdenen og udforsker forholdet mellem dramaturgi, poetik og produktion.