En værk-produktion - Poher, Catherine (Peripeti, 2026)
Artiklen reflekterer over fire årtiers arbejde med visuel og fysisk scenekunst. I artiklen undersøges spørgsmålet “Hvad er et værk?” gennem den kunstneriske proces. The article reflects on four decades of visual and physical stage work. It examines the question “What is a work?” through the artistic process.