Angerboda: Minner, myter, mycelium – et forsøk på å forstå en skriveprosess - Fugli, Ida (Peripeti, 2026)
Denne artikel undersøger, hvordan fragmenter af minder bliver til dramatik i skriveprocessen omkring Angerboda. I artiklen fokuseres på intuition, drømme og ulogiske elementer i skriveprocessen, og hvordan dramaturgisk klarhed guider læseren gennem teksten. This article explores how memory fragments are transformed into drama in the production of Angerboda. The article focuses on intuition, dreams, and illogical elements in the writing process, and how dramaturgical clarity is maintained to guide the reader through the text.