Akkurat nå - Teaterproduksjon i samfunnets sprekker og folder - Knudsen, Marianne Nødtvedt (Peripeti, 2026)
Dette essay handler om udviklingen af forestillingen Akkurat nå med Gatelangs Inkluderende Scenekompani. I artiklen positionerer forfatteren sig som kunstner-forsker og undersøger hvordan værdier og personlige perspektiver kan indarbejdes i den kunstneriske produktion. This essay focuses on the development of the performance Akkurat nå with Gatelangs Inkluderende Scenekompani. The author positions herself as an artist-researcher, exploring personal values and how personal perspectives can be integrated into artistic production.