Hva kan et publikum være? Om utforskende tilnærminger til aktør-tilskuer relasjonen innen dramaundervisning i videregående skole. - Slotterøy , Remi André (Peripeti, 2026)
Denne artikel undersøger aktør-tilskuer relationer i dramaundervisning på gymnasiet i Norge. I artiklen anvendes post-humanistisk teori og diffraktiv analyse til at studere, hvordan deltagelse og relationer forhandles i performative undervisningsformer. This article explores the actor-spectator relationship in drama education at Norwegian upper secondary schools. It applies post-humanist theory and diffractive analysis to study, how participation and relationships are negotiated in performative teaching methods.