Bidragsydere - Redaktion, (Peripeti, 2024)
Marlene Ballebye Dramaturg (cand.mag.), uddannet ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet. Majse Garde Bergmann Dramaturg (cand.mag.) ved Danmarks Radio. Erik Exe Christoffersen Lektor (mag.art.) ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet. Annelis Kuhlmann Lektor (ph.d., cand. mag. et art.) ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet. Nanna C. Rohweder Stud.mag. ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet. Janek Szatkowski Lektor (cand.phil.) ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet. Mads Thygesen Ph.d.-stipendiat (cand.mag.) ved Afdeling for Dramaturgi, Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet.