Eksperimenterende realismeformer - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
I artiklen "Eksperimenterende realismeformer", ser Erik Exe Christoffersen nærmere på, hvordan fortællepositionen og opførelsens realitet tematiseres i en række dramaer og teaterforestillinger. Det er karakteristisk for disse værker, at den samtidige tilstedeværelse af performere og tilskuere indtager en central funktion i værkkonstruktionen. Samtidigt fremhæver Christoffersen, hvordan dette forhold ikke er uforeneligt med en genskrivning eller overmaling af traditionen, f.eks. hos Astrid Saalbach og Jens Christian Grøndahl. [The issue has been reconstructed from a scanned version of a printed issue, which might result in minor flaws in the text. This is also the cause of the odd page breaks].