Kompleks dramaturgi: Studie i Christian Lollikes dramatik - Szatkowski, Janek (Peripeti, 2024)
I artiklen "Kompleks dramaturgi - studie i Christian Lollikes dramatik" diskuterer Janek Szatkowski, hvordan dramatikeren gennem en række parabasiske udsigelseskonstruktioner rejser et udsigtspunkt, hvorfra han kan beskrive, hvordan værdier baseres og håndteres i det senmoderne. Den analytiske tilgang består i en kombination af indsigter fra udsigelsesanalysen og systemteori, hvorigennem Szatkowski beskriver den særlige kompleksitetsdramaturgi, man møder hos Lollike. [The issue has been reconstructed from a scanned version of a printed issue, which might result in minor flaws in the text. This is also the cause of the odd page breaks.]