Dødens dramaturgiske potentiale - Garde Bergmann, Majse (Peripeti, 2024)
I "Dødens dramaturgiske potentiale" ser Majse Garde nærmere på "døden" som et centralt tema i værker af henholdsvis Astrid Saalbach (Det kolde hjerte, 2002), Line Knutzon (Den luft andre indånder, 2001) og Nikoline Werdelin (Boblerne i bækken, 2002). Med afsæt i sociologien indkredser artiklen hvordan dødssituationen anvendes som et dramatisk set-up, og diskuterer de dramaturgiske implikationer. [This issue has been reconstructed from a scanned version of a printed issue, which might result in minor flaws in the text. This is also the cause of the odd page breaks.]