Kolofon S11 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Erik Exe Christoffersen, Ida Krøgholt og Kathrine Winkelhorn Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Layout: Ivan Micic Omslagsfoto: Søren Meisner Udgivelsen er støttet af: Dansk Skuespillerforbund og SPORTGOODSFONDEN ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse www.peripeti.dk PeripetiAfdeling for DramaturgiInstitut for Kommunikation og Kultur, Aarhus UniversitetLangelandsgade 139.DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk