Kolofon S9 - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Louise Ejgod Hansen, Annelis Kuhlmann, Thomas Rosendal Nielsen Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Kjersti Hustvedt, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Solveig Daugaard, Cecilie Ullerup Schmidt, Mads Thygesen, Mette Tranholm og Laura Luise Schultz (ansv.) Layout: Ivan Micic Omslagsgrafik: Artbeatgraphics, Johannes B. Mørch ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Nummeret indeholder såvel essays som fagfællevurderede bidrag. Bestilling og abonnement Jubilæumsnummeret koster 50 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti som digitalt tidsskrift kan findes på hjemmesiden https://tidsskrift.dk/peripeti Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139 DK 8000 Århus C Redaktion: Laura Luise Schultz, laura@hum.ku.dk og Solveig Gade soga@scenekunstskolen.dk