Kolofon P35 - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Peripeti 35 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Solveig Gade, Johan Holm Mortensen, Storm Møller Madsen, Anika Marschall, Thomas Rosen dal Nielsen. Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Storm Møller Madsen, Johan Holm Mortensen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Susanne Hjelm Pedersen, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Korrektur: Marianne Ølholm Layout: Ivan Mide Tryk: WERKs Grafiske Hus Omslagsfoto: Andrej Vasilenko ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse: www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk