Kolofon P27/28 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti 27/28 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Erik Exe Christoffersen og Ida Krøgholt Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.) Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Kjersti Hustvedt, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz, Mads Thy gesen og Mette Tranholm Layout: Lho Brockhoff Omslagsfoto: Hjemvendt, Aalborg Teater. Foto: Lars Horn Print: Werks Offset oplæg: 400 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Bestilling og abonnement Anne Basse. Administration. Email: peripetiskrift@gmail.com Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Fra 2019 bliver Peripeti et digitalt tidsskrift som kan findes på hjemmesiden Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: aekexe@cc.au.dk & laura@hum.ku.dk