Kolofon P25 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Erik Exe Christoffersen, Falk Heinrich og Laura Luise Schultz Redaktion Elin Andersen, Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Kenn Lund Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz, Rasmus Malling Skov og Mads Thygesen. Layout: Kenn Lund Nielsen Forside: La Monnaie de Munt I Hotel Pro Forma: Rachmaninov Troika IAleko Bagside: Rachmaninov Troika IFrancesca Foto: Matthias og Clarchen Baus Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab (Aarhus Universitet), Af deling for Teater og-performancestudier (Københavns Universitet) og Dramatikeruddan nelsen (Den Danske Scenekunstskole). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@cc.au.dk. Hjemmeside: www.peripeti.dk Bestilling og abonnement Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti udkommer to gange om året